Parfüm /

Női /

BVLGARI /

OPERA PRIMA

OPERA PRIMA

2 értékelés alapján
Márka BVLGARI Kategória Női
Illattípus EDP Megjelenés éve 2014 (limitált)
Kiszerelés 65 ml Illatcsoport citrusos - virágos
Parfümőrök Daniela (Roche) Andrier
Illat fő jellemzői citrusos, fehér virágos, virágos, meleg fűszeres, édes
Illatjegyek

Értékelések

5 (2 értékelés alapján)
 • Felhasználónév
  kuszkusz
  Dátum
  2018. április 07.
  Értékelés

  Egyetértek az előttem szólóval: a parfümről érdemben nem tudok nyilatkozni, valószínű nem lesz alkalmam megszaglászni (ezt őszintén sajnálom),  így az öt csillagot gyakorlatilag a marketing és a design kapja - a bemutató kisfilm pedig valóban csodás ! smile

  0
  embernek tetszik
 • Felhasználónév
  Csigabiga
  Dátum
  2018. március 18.
  Értékelés

  Az elérhetetlen

  Kénytelen vagyok tudomásul venni, hogy ezt az illatot soha,  de soha nem fogom megismerni, még tesztelés erejéig sem.  
  Magam is csodálkozom, de az illatélménynél most sokkal inkább az érdekel(ne), hogy az új tulaj, aki 60millió forintnak megfelelő uniós fizetőeszközt leperkált érte, vajon hol talált ennek a kivételes, egyedülálló mesterműnek méltó helyet a kastélyában/villájában? Talán a kandallópárkányon? Ááá, biztosan nem, a parfümnek nem tesz jót a meleg. Akkor egy üveges vitrinben? Vagy betette a páncélba? Magára fújkálja majd az illatot, vagy szobadísznek vette? De ha nem használja és eldugja, akkor hogyan és miként fogja élvezni? Megválaszolatlan marad minden kérdésem.

  Viszont: annyira magával ragadott a parfüm promós videója, hogy bármilyen legyen is maga az illat, ezerszer öt csillagot adok neki.  Zseniális, hihetetlenül szép és minden varázslatos hangulatot, érzést előhív, ami Olaszországhoz, az olaszokhoz köt ! 

   

  2
  embernek tetszik